iStyle se deschide si la Cluj-Napoca

iStyle  se deschide si la Cluj-Napoca
Sâmbătă, 17 mai, sărbătorim deshiderea noului magazin iStyle Cluj, Apple Premium Reseller, din Polus Center Cluj1
Conceptul noului magazin este în întregime gândit astfel încât să poată acoperi cerințele celor mai pretențioși clienți.
Noua locație are o suprafață totală de 116 mp, destinată zonelor de retail și de service. Din noul magazin pot fi achiziționate toate produsele Apple de ultimă generație prezente pe piața din România – MacBook Air, MacBook Pro, iMac sau Mac Pro, orice versiune de iPod, iPad, iPhone sau Apple TV. Magazinul include și cea mai variată gamă de accesorii pentru produse Apple și software, de la aplicații profesionale la cele dedicate utilizatorilor individuali.
De asemenea, iStyle Cluj are și o zonă cu Service Desk destinată testării produselor cumpărate, acordării de consultanță și mentenanță.
Vă așteptăm Sâmbătă, 17 mai, la evenimentul de deschiderea a noului magazin, cu oferte speciale și multe surprize. 15% reducere la portabilele Apple de 13 inch și la accesorii, 450 de lei reducere la tabletele iPad Air de 16 GB, muzică bună și multă bună dispoziție.
Mai multe detalii puteți găsi pe: http://www.istyle.eu/ro/new-istyle-store.
 MACHETA FINALA PRESA

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply