O tzara de aplaudaci

Am avut dreptate cand am facut calculele astea 😉

Deci 5 milioane de prosti au hotarat soarta a 23. Toata stima si mandria, cineva i-a invatat bine pe acestia.

Acum ceva timp un taximetrist imi povestea ca a luat o gagica de la o televiziune si a dus-o la o statie de metrou si se vaita ca uite ce impresii avea, ca uite ce imbracaminte avea si cat de impresionata era tipa de masini, bani si prietenii ei. Fatuca aia se lauda cu masini, bani si influenta, dar a coborat din taxi ca sa se duca cu metorul acasa.

Asta suntem noi. Niste aplaudaci, din aia de se duc la TV sa aplaude acolo in speranta ca ii va vedea cineva si ca ii va remarca cineva, sau cine stie cum pica o camera intr-un cadru si se lauda apoi ca am fost la TV in emisiunea cutare si cunosc vedetele alea. Dar ei nu sunt decat niste aplaudaci, decat niste oameni chemati acolo care sa fie prezenti ca sa nu fie decorul gol si sa aplaude atunci cand li se comanda.

Sa generalizam, acelasi lucru si aici nu suntem decat buni sa facem la comanda ceea ce vedem ca fac altii, sa credem cand ni se propune ceva si sa mergem orbeste inainte. Iar atunci cand vine cineva sa propuna bani contra voturi … imediat  se voteaza pe cine da ceva, sau pe cine da mai mult.

O tara de aplaudaci.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: