Si totusi 90 de ani

Ati vazut? A fost ziua Romaniei. De fapt s-au implinit 90 de ani de cand s-a unit Transilvania cu Romania integrandu-se in ceea sunt astazi granitele teritoriale.

A vazut cineva ziua Romaniei? La o imagine de ansamblu al paradei de la Arcul de Triumf din Bucuresti am vazut doua randuri de oameni, probabil rude ale militarilor de la parada care tremurau de frig asteptand sa defileze elitele armatei romane.
Elite care ce? Au stat … au repetat 2 zile aici, in mijlocul Bucurestiului si au defilat repede fara vreo lumina adecvata, fara sa se vada si fara sa iasa in evidenta cu ceva. De fapt ar fi avut cu ce sa iasa in evidenta parada asta, insa n-a stiut nimeni ce e acolo si cum sa prezinte ce este acolo.

Dupa 90 de ani Romania e atat de putin interesata de ea, astfel incat in sectorul 2 lumea s-a gandit numai la fasolea cu shunculitza preparata de primar, sau numai la cafelele si ceaiurile care sper sa fi fost servite multimii adunate la Arc.
Dupa 90 de ani, de ziua nationala, parlamentarii actuali si viitori se injura ca la usa cortului in direct la televiziuni, fiind siguri ca au castigat orice din moment ce ieri au fost alegeri. Mai mult decat atat, toti sar la declaratii si acuze si toti se bat cu pumnul in piept fara pic de respect fata de nimeni, de parca fotoliul ala de parlamentar ar fi un ciolan ce le va asigura bunastarea lor si numai a lor pentru urmatorii 4 ani.

Halal zi nationala. Halal romani … si astia au votat ieri pentru ziua lor nationala si pentru urmatorii 4 ani, dar acum vin si se dau cu parerea pe bloguri. Halal

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: