Pași către Viață, miercuri 15, Kulturhaus

Miercuri, 15 decembrie, în clubul Kulturhaus va avea loc un concert caritabil, în cadrul proiectului Pași către Viață.
Sub sloganul “Ține poveștile copilăriei departe de spital”, concertul are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea și utilarea secției de oncologie de la spitalul Marie Curie din capitală.
Și-au anunțat prezența nume importante de pe scena muzicală contemporană: Vița de Vie, Șuie Paparude, Les Elephants Bizzares și Gojira. Gestul lor vine în întâmpinarea eforturilor depuse de cei implicați în proiect de-a lungul anului, totul spre binele copiilor care se îmbolnăvesc de cancer și care ar putea fi salvați cu dotările necesare.
Misiunea acestui proiect este de a strânge o parte din suma rămasă până la plafonul de 20.000 de Euro propus, sumă necesară dotării unei camere sterile de terapie intensivă cu filtre de aer și aparatură, cameră care va scădea riscurile unei infecții letale a copiilor care urmează un tratament de chimioterapie.

Intrarea 20 de lei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: