Party anual de bloggeri

Am fost la party, a fost si multa lume, unii au plecat inainte sa ajung eu. Deh, am dormit toata ziua, vreo 20 de ore, se merita si abia asteptam ziua asta.

Concluziile au fost simple. Nu facem revelion de bloggeri ca n-am apucat sa stabilim ce si cum. Si karaokele de bloggeri ar trebui sa se intample in fiecare luna. Asta ne ajuta la socializare, la dezvoltarea corzilor vocale, iar data viitoare poate aducem si MTV-ul acolo sa descoperim vedetele din noi.

Am fost cu fetele in club la cafea dupa, Nihasa s-a dus sa bea, noi am discutat de masini si sex. E la moda si da bine.

La nebuni nu e asa de nebun pe cati ati crede, desi e. Aura e fenomen, iar Ciupercutza e deosebita. Au venit Tedy, Adrian, Bobby, Katy are cercel in limba, Costin a plecat devreme, Beniamin a fost timid, la fel si Kaizeru si Nihasa, dar la ei era vorba de bautura. Sorin Tudor zice ca s-a suparat pe mine, las ca vorbesc eu cu fetele tale ca sa nu mai fii suparat. 🙂 Organizat de Cristea

Am fost rugat sa nu pun poze pe net, asa ca le urc doar pe cele pe care le cereti 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: