Politicienii si retelele sociale – inca nu stiu la ce folosesc

Politicienii si retelele sociale – inca nu stiu la ce folosesc

Adrian Nastase a iesit din inchisoare ca un adevarat blogger oropsit si a declarat ca nu mai face nimic gratis. Ca isi va deschide firma de consultanta  si ca are oferte de la guverne straine.

Si totusi, cu toata consultanta lui vine pe Facebook si ne arata poza asta:

nastase-caine

Apoi poza este stearsa. Dar de ce nu a fost verificata inainte? Pentru ca …

Pe de alta parte, Elena Udrea vrea sa para o femeie inteleapta si desteapta. Asa incat nu poate fi mai prejos si pune pe Facebook o poza si mai compromitatoare sau si mai nepotrivita.

983759_10153081033784746_5961416612296148226_n

Eu incerc sa inteleg de ce a vrut sa faca poza cu individul respectiv. Pentru tricou? Mai ales de ce a vrut sa o puna pe Facebook, tot pentru tricou? Si daca a facut o poza cu baiatul, nu se gandea ca poza va ajunge pe Facebook? Doar pentru ticou?
Va dati seama cum se va putea lauda baiatul asta acum, am fost ala care …

Pe langa asta spuneam ca Udrea vrea sa para a fi o persoana normala. Dar persoanele normale au si ele grija atunci cand pun pe Facebook ceva. Sa luam de exemplu “pitzipoancele”. Fac cincizeci de poze si din ele aleg o poza, maxim doua, care le scot in maxim avantaj. Nu pun fetele de pe Facebook orice fel de poze in reteaua de socializare.

Si atunci, de ce te-ai lauda ca ai cumparat salam si paine? Sau asta e ceva extravagant? Oare nu toata Romania mananca salam cu paine? Ne permitem toti icre?

udrea

Si astea te scot in evidenta? Cu ce?

 

Da, retelele sociale sunt ceva care te fac sa pari mai uman, normal, pentru persoanele publice. Dar asa esti doar ceva fortat. Normal ar fi sa faci lucruri normale, nu sa te fortezi sa cumperi salam cu paine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply