Protesteaza cineva impotriva cainilor maidanezi?

Protesteaza cineva impotriva cainilor maidanezi?

Un copil a fost ucis de caine, in vecinatatea mea, in parcul Tei din Capitala Bucuresti. Tara se numeste Romania, este in Uniunea Europeana, se da civilizata si se afla in partea de Sud-Est a continentului.
Desi orasul principal al Romaniei, este plin de praf din cauza lipsei unei perdele de copaci care sa il apere, edilii acestuia se lauda ca este un oras curat, civilizat si frumos. Dar edilii se mai lauda si cu afirmatii de genul:

copilul muscat se afla pe teren privat.

Copilul a fost muscat de un caine maidanez. Si daca v-am spus ca a si murit si ca acest copil avea 4 ani, atunci trebuie sa va dau si imaginea.
1243546_10151907113056204_1198034209_o

 

Acestea fiind zise, iese cineva sa protesteze pentru ceva ce ne afecteaza pe noi toti de ani de zile si pe care noi le ignoram? Sau voi protestati la comanda doar? Iesiti doar cand se roaga pe Facebook unul, altul. Ca vad ca pentru scoaterea cainilor vagabonzi din oras nu protesteaza nimeni.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply