Publicitate in Romania, 2014: Patriot

Publicitate in Romania, 2014: Patriot

Eu nu stiu ce bautura e asta, Patriot. Dar la cum sunt reclamele astea nici nu cred ca vreau sa stiu. Si daca ajung la Apropo Tv, reclamele astea ar putea fi dezbatute cel putin jumatate de ora. Partea buna e ca ai o sumedenie de lucruri de vorbit aici. De la faptul ca sunt filmate cu o singura camera, la personaje, dialog, decor si tot ce se intampla in jur. Partea nasoala e ca daca vorbesti despre aceasta reclama inevitabil faci o promovare gratuita brandului. Si totusi, e ziua lui Chichicean.

 
Cum nu stiti care Chichicean? Asta.

Altfel, azi e marti. Care marti vine dupa luni si e inainte de miercuri. Subtil nu? Adanc. Dar, de fapt miercurea e zi de bautura, nu martea. Astia habar n-au viata de corporatisti.

Si mai e una. Reclamele astea sunt exclusiv TVR HD. Va dati seama cui se adreseaza? Celor de la tara care au avut bani sa isi faca rate de televizor HD, mai mult, prind TVR HD si, culmea, se uita la TVR HD.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply