Revelionul altfel din 2021

Revelionul altfel din 2021

Revelionul va fi online. Când viața ne dă lămâi ➟ noi facem Mojito!

Anul ăsta e puțin diferit. Pentru cei care fac Revelionul acasă ca mine, e ceva normal. Dar cu toții ați încercat tipul ăsta de party-uri atunci când eram în carantină și nu aveam voie să ieșim din casă.

Pe vremea aia, cluburile se adaptaseră și făceau stream-uri pe internet, astfel încât oamenii să vadă de acasă cum mixează DJ-ul, care punea muzică destul de bunuță. Iar pe lângă muzică nu prea mai era nevoie de altceva. Fiecare venea de acasă cu ce voia și cum voia, iar pentru că totul se întâmpla pe un canal de Zoom, cineva făcea mare persoana din Zoom pe care voia să o promoveze.

Un fel de party la fel cum e în club, doar că acasă, cu distanțare și … atunci emoțiile alea că faci ceva în fața camerei și te vede toată lumea erau ușor înlăturate.

Revelionul Altfel

Acum Revelionul este un eveniment pe Facebook. Cu mâncare și băutură, ca și cum ai fi la restaurant, dar nu mai e nevoie să faci drumul până acolo, iar părul și machiajul își găsesc repede o scuză. Însă pijamaua o dăm deoparte și folosim haine adecvate.

Pentru că are o tematică. Anii ’20. Ceilalți ani ’20, acum sunt noii ani ’20.

Și pentru că are o tematică, are și prețuri atrăgătoare, zic eu.
34,9 lei: Bilet – doar Live Feed
119 lei: Bilet Single – Live Feed & Coș pentru 1 pers.
159 lei: Bilet Double – Live Feed & Coș pentru 2 pers.
219 lei: Bilet Double Premium – Live Feed, Coș & Decorațiuni pentru 2 persoane.

Dar poți avea și sesiuni de ”întâlniri”, iar toate detaliile sunt pe pagina evenimentului

Concurs. Câștigă o invitație dublă la Revelionul Altfel

Poți câștiga o invitație dublă la acest eveniment dacă dai share la acest articol și îmi arăți pe Facebook sau pe twitter (adică DM) că ai făcut asta.

Evenimentul are pagină pe Facebook, Biletele sunt disponibile aici pe myticket, iar tot pe pagina de Facebook ai și programul.

Cine vine cu mine la Revelion?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply