Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Riscurile meseriei

 1. Devine interesant…Tie ce ti s-a intamplat? 😀
  In legatura cu ce se intampla, scuze, dar nu mi se pare normal sa pui link catre blogul tau pe site ul locului de munca. Poate sa puna si poze cu el/ei in timpul actului daca vor, numa’ sa nu aiba link spre locul de munca. Adica era la minte cocosului ca asa vad si aia de acolo ce faci tu.

 2. 10x, Piticu! Acum am inceput sa ne gandim si noi (datorita ultimelor chestii intamplate) ca ar fi trebuit sa fim mai precauti si sa nu spunem pe blog cine suntem in real life, sa nu le lasam posibilitatea jurnalistilor de scandal de a face legatura etc. 🙁

  A fost exact idealismul ala despre care vorbesti si tu: “N-avem nimic de ascuns. Traim intr-o tara libera. Oamenii sunt ok si nu te vor ataca aiurea.”

  Eh,… 🙁

 3. @Piticu&Killer: termeni si conditii…hmmm…da, rar sunt cititi .mai trebuie sa existe delimitare, cum a zis si Gramo acum, nu trebuie spus totul /pus pe site.
  Nu stii cine vrea sa te “ajute” si ii pui la indemana mijloacele.

  sau ai sa-mi zici ca tu atunci cand iti instalezi diversi messengeri stai si citesti toti termenii si conditiile? 😀

 4. De multe ori nu se citesc termenii şi condiţiile, numai că atunci când vine vorba de documentare pentru un articol e bine să citeşti înainte să tragi nişte concluzii, sau nu?

Leave a Reply