Romania in epoca de piatra

unde mi-e masina?Daca intr-0  tara Europeeana, unde oamenii stau pe aeroporturi mai mult de 30 de ore, pentru ca companiile lor aeriene nu stiu sa se bage in fata la decolari si pentru ca utilajele ce trebuie sa dezghete avioanele ingheata, de ce sa ne mai miram ca se fura masini.

De fapt, spre marea mea mirare se fura masini. Eu care credeam ca toti hotii de masini au plecat in Germania, Italia si Spania, uite ca nu. Sau probabil au venit alti hoti, ca tot suntem tara europeeana.

Chestia strigatoare la cer e faptul ca pe strada respectiva sunt camere de filmat, camere care au filmat hotii cum au furat masina. Imagini ce nu au fost difuzate, imagini ce sunt in custodia politiei. Drept urmare de aici putem trage niste concluzii: politia are o companie secreta ce se ocupa de furturi de masini, politia nu are chef sa munceasca, politistii romani sunt atat de incompetenti incat nu pot prinde un hot de masini, dar sa mai vorbim de crima organizata si droguri.

E vorba doar de masina lui Victor Kapra, sentimentul e de cacat, iar mirosul din tara e acelasi. Acuma ma intreb, eu pentru ce dracu mi-am luat masina si platesc rate la ea? Ca sa fac pe cineva fericit?

Are cineva o grenada?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply