Sclavii copiilor de bani gata

Daca ai o masina pe care scrie X5, sau Q7, numar de bucuresti, sau chiar numele tau pe placuta de inmatriculare, in mod direct si fara comentarii ai sclavi. De ce? Nu ca ai avea bani sau influenta, ci pentru ca ai acea masina. Masina singura aici impune influenta. Daca esti tu cu ea vine valetul cu sapca alba la tine si spune sa traiti sefu’, daca nu esti tu cu ea se da telefon si se spune … ba … umbla gigi a lu americanu cu masina lui, atentie.

Drept urmare e de ajuns sa iti iei un X5, sa faci doua ture prin cartier, sa ti se dea vreo doua amenzi, iar apoi acei politzai sa primeasca telefon ca sa anuleze amenzile. Din momentul ala ai castigat / platit respectul cuvenit, ai ajuns cineva, ai sclavii tai cu shapca alba si poti sa te pishi pe oricine, orice / oricum.

In week-end unul cu un X5, a trebuit sa dea putin inapoi pentru ca parcase pe un cetatean venit la plaja. (!!!) Nu i s-a intamplat nimic.

Azi un fraier
care a aplicat pe jumtate ce am spus mai sus, a primit o amenda de 10.000 lei pentru ca a parcat pe plaja, iar sub rotile lui nu era nici un sclav si nici un sclav cu shapca nu venise sa ii deschida portiera. Intr-adevar daca ai Opel Astra esti tu sclavul lui ala cu X5 si nici macar sa nu te gandesti ca ai avea drepturi pentru ceva in tara asta, din contra tu trebuie sa platesti amenzile aluia cu X5.

Deci sa intelegem bine. Un cretin cu X5, vine cu masina pe plaja in week-end da peste 2 cetateni pe plaja, peste amandoi parcheaza, unul iese de sub rotzi, celalalt nu. Individul cu X5 nu pateste nimic.
Azi un sclav cu Opel Astra vine si parcheaza masina pe plaja si incearca sa se ridice la nivelul tipului din week-end, isi ia amenda de 10.000 lei.

Pai nu-i frumoasa tara asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: