Spatii comerciale pe internet, la click

Spatii comerciale pe internet, la click

Baietii de la Imobiliare.ro au mai nascocit o chestie misto pe online. De fapt ei se ocupa de online pentru agentii imobiliare, inca de cand a aparut internetul in Romania. Atat eu cat si alte agentii imobiliare inca le multumim pentru munca depusa si tot ce au facut cei de la imobiliare.ro pentru tipul asta de afacere din Romania. Si ei acum vin cu ceva in plus.

Spatiicomerciale.ro e un portal de anunturi imobiliare, care agregă anunturile celor care doresc sa vanda sau sa inchirieze spatii comerciale. Pana aici totul simplu. Dar daca dati click pe site, va puteti bucura de detalieri cat mai exacte si de descrieri cat mai bune ale spatiilor comerciale. Si acestea pentru simplul motiv ca o persoana care vrea sa inchirieze sau sa cumpere un spatiu comercial, daca nu stie toate detaliile care ii pot face afacerea sa mearga, nu se misca.

Si pentru ca cei de la imobiliare.ro nu sunt de ieri de azi pe internet, stiu ce importat e sa ai un feed-back pentru un site nou lansat. Asa ca pun la bataie o tableta Nexus 10 pentru cel mai bun review pentru spatiicomerciale.ro.
Drept urmare, daca aveti blog, nu trebuie decat sa intrati pe site, sa scrieti ce va place sau ce nu va place la site, sa aduceti imbunatatiri sau ceva si sa dati linkuri, atat catre spatiicomerciale.ro cat si catre articolul de pe blog, ca sa fiti inscrisi in concurs. Atentie, trebuie sa aveti pingback-ul activat, altfel cei de la imobiliare.ro nu vor sti ca ati scris. Premiile doi si trei si patru inseamna bannere pentru doua saptamani, in luna aprilie, in reteaua imobiliare.ro. Adica un trafic destul de important pentru blogul vostru.

Eu am gasit deja un lucru deranjant pe site. Gen, tipul de spatiu comercial pe care vreau sa-l inchiriez:

spatii comerciale

Aici ma conditioneaza sa-l aleg, dar nu mi-l afiseaza direct deschis, asa incat cu greu mi-am dat seama ca trebuie sa trec mouse-ul acolo ca sa vad ca trebuie sa aleg un birou sau altceva. M-as gandi sa-l afisez direct deschis sau sa-l fac sa se deschida singur la 2 secunde dupa incarcarea paginii. Astfel incat omul care vine sa caute un spatiu comercial, sa stie ce tip de spatiu trebuie sa caute intai, apoi localitatea sau zona in care vrea sa-l inchirieze sau sa-l cumpere. Si totusi 10.848 de spatii comerciale de inchiriat sau de vanzare, inseamna ca ohoooo, putem sa ne dezvoltam in voie. Numai sa avem atatea firme si sa vezi cum se vaa dezvolta economia.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply