Strategii de marketing

Strategii de marketing

HTC a anuntat undeva la inceputul anului ca va avea strategii noi de marketing si ca va baga mult mai multi bani in promovare. Ceea ce se si vede. Se duc niste bloggeri la Londra, tocmai ca sa fie vazuti acolo, lumea sa scrie si astfel sa fie totul bine si frumos.
In schimb acasa,

htc strategie de marketing

Nu sunt deloc atenti la ce scriu pe un text. La cum arata, e clar ca l-au facut in mega graba. Astfel isi aminteau si de S-ul din inspira. Sau alte greseli de ortografie.

Dar asta cu Incearca-l Fa, e cat se poate de intentionata. Altfel, aparea corect in cod. Insa nu e.

htc strategie de marketing2

Adica tot cu Fa se termina. Si desi Fa este un nou limbaj de adresare, atat in limba php cat si in limba romana, sper numai sa nu aiba vreo dedicatie catre cineva din vreo agentie.

Ma mira totusi ca inca este siteul online in aceasta versiune. De fapt, probabil zic, ah, uite, atragem oameni, livram cifre la final. E bine! Livrati cifre, nu telefoane. Da, e si asta o strategie de marketing.

 

Urmeaza sa urc in seara asta pe Youtube, inregistrarea discutiei cu viitorul jurnalismului. O veti asculta si va veti cruci!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply