Vine Asteroidu’

Oficial am luat-o razna. Armagedonul e aproape. Vine asteroidul si ne omoara pe toti.

Cu alte cuvinte asta publica Cotidianul de azi, aici.

Hai sa zicem ca vine asteroidul, ca se va ciocni de Pamant si ca e de trei ori mai mare ca Luna. Asta ca sa ne poata manca pe toti odata. Dar, asta se va intampla peste 30 de ani. Si … noi ne facem planuri inca de acum. Oare astia n-au vazut in film ca planul s-a facut cu vreo 2 zile inainte? Si daca ne facem planuri de acum o sa rezistam pana atunci, se vor aloca fonduri pentru construirea “tractorului cosmic” care va tracta (era sa scriu tractoriza) asteroidul in alta directie? Si cum va face tractorul cosmic chestia asta? La fel precum tractorul care iti scoate masina din sant?

In alta ordine de idei, e un pasaj acolo ce e de-a dreptul demential: „Desi obiecte cosmice, mai mici sau mai mari, ajung in fiecare zi in preajma Pamintului, si asta de sute de ani, in prezent au crescut informatia despre acestea, precum si numarul cercetatorilor implicati in supravegherea lor“, mai spune Prunariu. Adica … desi pana acum puteau sa ne loveasca 50 de mii de asteroizi fara ca noi sa stim, acuma daca stim … e mai grav, ca ii vedem ca vin. Nu e acelasi efect? Buum ! si pa ?

Eu zic ca e mai bine sa lasam dracu’ munca si ce naiba invatam noi acum, ca degeaba o facem si asa vine asteroidul si Bumm, si sa ne apucam sa bem si sa facem sex cat mai mult. Nu de alta … dar 2029 e la o aruncatura de grenada.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Vine Asteroidu’

  1. Hmm..nu ma panichez, si n-am nimic impotriva sa nu mai fiu la 56 de ani, insa ma gandesc ce se va intampla cu cei ce vin dupa noi.
    cu toate ca, pina atunci poate se topeste si asteroidul 🙂

  2. Nu stiu de ce cand ma gandesc la Dumitru Prunariu imediat imi vine in minte “Sulica Franariu”…

  3. Dacă e cum spun ei, dacă acest asteroid o să ne lovească, asta este. Nu sunt opțiuni să-l oprim cumva, nu e ca-n filme. Ar trebui, într-un fel, că noi ne-am trăit marea parte din viață până atunci. 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: