2.0 – Big LOL

Neogen s-a relansat, conform cu mailul ce ne recomanda sa scriem despre chestia asta. ­čÖé

Hai sa zicem atunci.

Neogen 2.0 de la ce? Ca web 2.0 s-a lansat acum ceva timp, nu cumva e cam tarziu pentru denumirea asta? Si totusi, parca ar fi sunat mai misto neogen 2.1 candidate release ­čÖé
Pagina se misca greu. Nu va mai tin serverele sau ati redus banda de net?
Video player-ul in final s-a modificat, dintr-unul bun in 4:3 cum era inainte intr-unul wide 16:9, chestie care a stricat toate materialele de pe site. (va sparg, ca doar acolo am uploadat muzica). Asta ca sa nu zic ca mi-a patratzit toate video-urile. Si sa nu zic ca daca dau full screen la video, o ia de la inceput, daca inchid full screen-ul ramane la inceput.
Ma … daca tot copiem Youtubele nu e corect ca sa il copiem cap coada? Sau … facem o mancare de peste in stil romanesc?

Ia vedeti cum il platiti pe Subiectiv sa va faca o sigla frumoasa, nu stearsa ca asta.

Ce e misto e ca pe prima pagina sunt tot soiul de tampenii ce n-au nici un sens, nici o legatura cu nimic. Iar daca pagina e personalizabila unde e tutorialul pentru asta?
Tot n-ati renuntat la tabele, chiar daca e un pic de ajax pe acolo.
Da, nu mai vin zeci de spamuri de la neogen ca s-au sesizat oamenii, dar iti umple mesageria din contul tau. Nu-i nici o problema, nici mesajele din continutul sitului nu vin separat. Iar profilele … sunt cate doua, 3 pentru fiecare utilizator.

E de apreciat ideea lui Fusu de a copia baga in neogen tot ceea ce inseamna google, yahoo, hi5 si ce alte situri straine mai sunt inglobate acolo, insa e proasta prezentarea si marketingul.

Stii cum arata neogen azi? Ca un site nou … ce nu a fost terminat, ce are de lucru, facut de niste oameni ce par a fi la inceput.
Oare, ma mai gandesc … neogen asta a avut o structura pe foaie, pe tabla sau cumva inainte de a ajunge in halul asta? Si daca da, cine dracu a scris-o? Si de ce┬á a tinut-o pentru el, atat timp cat e un portal de user generated content si comunitate?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de con╚Ťinut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzic─â, via╚Ťa de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: