2.0 – Big LOL

Neogen s-a relansat, conform cu mailul ce ne recomanda sa scriem despre chestia asta. 🙂

Hai sa zicem atunci. ineogen

Neogen 2.0 de la ce? Ca web 2.0 s-a lansat acum ceva timp, nu cumva e cam tarziu pentru denumirea asta? Si totusi, parca ar fi sunat mai misto neogen 2.1 candidate release 🙂
Pagina se misca greu. Nu va mai tin serverele sau ati redus banda de net?
Video player-ul in final s-a modificat, dintr-unul bun in 4:3 cum era inainte intr-unul wide 16:9, chestie care a stricat toate materialele de pe site. (va sparg, ca doar acolo am uploadat muzica). Asta ca sa nu zic ca mi-a patratzit toate video-urile. Si sa nu zic ca daca dau full screen la video, o ia de la inceput, daca inchid full screen-ul ramane la inceput.
Ma … daca tot copiem Youtubele nu e corect ca sa il copiem cap coada? Sau … facem o mancare de peste in stil romanesc?

Ia vedeti cum il platiti pe Subiectiv sa va faca o sigla frumoasa, nu stearsa ca asta.

Ce e misto e ca pe prima pagina sunt tot soiul de tampenii ce n-au nici un sens, nici o legatura cu nimic. Iar daca pagina e personalizabila unde e tutorialul pentru asta?
Tot n-ati renuntat la tabele, chiar daca e un pic de ajax pe acolo.
Da, nu mai vin zeci de spamuri de la neogen ca s-au sesizat oamenii, dar iti umple mesageria din contul tau. Nu-i nici o problema, nici mesajele din continutul sitului nu vin separat. Iar profilele … sunt cate doua, 3 pentru fiecare utilizator.

E de apreciat ideea lui Fusu de a copia baga in neogen tot ceea ce inseamna google, yahoo, hi5 si ce alte situri straine mai sunt inglobate acolo, insa e proasta prezentarea si marketingul.

Stii cum arata neogen azi? Ca un site nou … ce nu a fost terminat, ce are de lucru, facut de niste oameni ce par a fi la inceput.
Oare, ma mai gandesc … neogen asta a avut o structura pe foaie, pe tabla sau cumva inainte de a ajunge in halul asta? Si daca da, cine dracu a scris-o? Si de ce  a tinut-o pentru el, atat timp cat e un portal de user generated content si comunitate?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply