Afara

Tipul ala care a murit fara sa stie nimeni, nu avea nici un mostenitor. Drept urmare primaria i-a luat garsoniera. Acuma nu stiu prin ce mijloace, au aparut niste indivizi care i-au schimbat usa. Au pus una metalica si draguta. Pana aici toate bune. In schimb, azi … i-au eliberat lucrurile din casa. Adica le-au scos in fata blocului, au chemat 2 carute de tigani ca sa le care si atat.

Cu ocazia asta am vazut ca individul ala avea in casa role de film, mobila veche, dar si canapele noi, nu cine stie ce chestii, dar doua renault Clio ce inca sunt parcate aici si un miros intrat in lucruri greu de suportat. Cred ca de asta tot cartierul acum miroase a hoit, sau a mai murit inca cineva, iar cu valul asta de caldura au iesit chestii la suprafata.

In schimb, pe ce criterii se acorda o casa unuia / cuiva, daca ala care a murit n-are nici un mostenitor? Ca daca e pe asa … gasesc eu vreo doua babe fara mostenitor si ma scot de 2 apartamente in Bucuresti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: