Blocheaza calendarele de pe Facebook

Toata lumea isi face repede zilele astea calendare pe facebook cu oamenii pe care ii va sarbatori la anul. Nu stiu care e farmecul sa ai acolo puse niste poze peste niste cifre. Le vei vedea in fiecare zi? Vei sti cu 2 luni inainte ca vine ziua mea? Ceva de genul asta? Sau va trimite cineva mail, vezi ca e ziua colegei, hai sa strangem bani?

Partea trista e ca aplicatiile astea taguiesc prietenii. Lucrul bun e ca asa mai cunosti si ce alta lume e nascuta in aceeasi zi cu tine, dar iti strica toate ideile de a avea o galerie foto corecta in pagina ta de profil. Asa incat de obicei aplicatiile astea se blocheaza. Cum? Depinde de fiecare aplicatie in parte. Unele din ele au butonul de block, remove in wall atunci cand le inchizi, altele in pagina pozelor, dar toate au butonul de block in pagina lor sub poza de profil.

blocheaza aplicatia de calendare pe facebook

Un block si aplicatia asta nu te va mai deranja. Tocmai de asta producatorii acestor aplicatii s-au gandit din timp si creaza mai multe aplicatii cu nume diferite care fac acelasi lucru. Adica daca Birthday Calendar nu merge, va merge Calendar 2011 si asa mai departe.

Dupa o idee KorinaMS

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: