Bucuresti, orasul in care mori fara sa stie nimeni

Daca esti criminal in serie, raufacator, hot, violator sau orice altceva in acest sens, Bucurestiul e locul cel mai bun in care te poti ascunde. Aici nu te baga nimeni in seama, nu se intereseaza nimeni de tine, nu se uita nimeni la cum arati sau la cum esti imbracat. Bine, aici mai sunt niste mici babe care incep sa carcoteasca despre tine, sau sa zica cate ceva de rau de tine la coltul blocului, sau pe casa scarii, dar sunt putine. (cel putin in militari nu prea se mai gasesc).

In Bucuresti vezi peste tot oameni singuri, oameni cu castile pe urechi, crispati sau nu, suparati sau nu; asculta muzica, si merg mai departe, venind sau ducandu-se la serviciu. Daca n-au castile pe urechi, vorbesc la telefon, sau sunt in masini si iarasi nu se uita la ce este in jurul lor.

Cred ca daca o saptamana de zile nu s-ar mai face curat in Bucuresti pe strazi nimanui nu i-ar pasa. Dar, exista oameni carora le pasa: babele de care discutam mai sus. Bineinteles, nu fac nimic constructiv, ci doar vocifereaza, dar e si asta un punct de vedere si o oarecare solutie la ceva.

La mine in bloc, de patru zile … PUTE ! Si e pute cu P mare. Miroase ingrozitor a hoit. Pe moment m-am gandit ca ar fi fost vreun sobolan mort, dar imi amintesc de la munca ca sobolanii morti nu put asa de rau. Dupa care m-am gandit ca ar fi o pisica sau ceva, iar astia s-ar vedea, i-am gasi undeva si oricum in doua trei zile s-ar duce mirosul ca de aia am tine geamurile deschise … s-ar usca.
In schimb PUTE a hoit si nimeni nu face nimic. Vecinilor li se rupe de mirosul de pe scara si din apartamentele lor, dar nu li se rupe atunci cand eu vin cu cineva acasa. Atunci cheama politia. De ce dracu nu or chema politia sa se intereseze care dintre babe a murit? Astfel, uite cum mori si nu te baga nimeni in seama. Nu stie nimeni, nu te cauta nimeni si nici nu afla nimeni.

Si daca pentru atat lucru nu te baga nimeni in seama si nu isi aminteste nimeni de tine, ce se intampla oare daca furi o masina, omori pe cineva?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Bucuresti, orasul in care mori fara sa stie nimeni

  1. poate n-a murit de tot… o fi asa mai cu copaia (pplv vorba goagului)
    Am o vecina, si nu e moarta si pute! de prostie mai rau ca orice.
    Ca sa curat a trebuit ca baietii sa se duca sa se pise toata noaptea cat a tinut gratarul pe la usa pe la ea… si parca e mai ok acuma… (inca oleaca si interziceam si la fete sa faca pipi la buda si le indrumam tot acolo)

Leave a Reply

%d bloggers like this: