Copiii trebuie să meargă la școală

Copiii trebuie să meargă la școală

Chestia asta cu școala online i-a luat prin surprindere pe mulți. Eu anunțasem încă din august că va urma școala online și că trebuie laptopuri pentru școala online. Cine a crezut, a câștigat, dar încă sunt foarte mulți oameni care au nevoie de laptopuri pentru școală. Și acum trebuie să plătească preț dublu pentru asta.

În schimb toată lumea spune că trebuie să se ducă copiii la școală. Dar pe ei i-a întrebat cineva? Există și o opinie a copiilor care este luată în considerare? Un sondaj undeva?

Opinia părinților, o știm, este aceasta:

Deci școala acasă sau la școala?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Copiii trebuie să meargă la școală

 1. Copii sa isi spuna opinia cu privinta la treaba asta atunci cand or fi suficient de maturi sa se poata pronunta! Eu inteleg foarte bine libertatea dreptului la opinie, dar acum sa nu imbratisam chiar intru totul doctrina progresist marxista predicata de Greta, pentru ca in afara ei, niste drepturi presupun si niste responsabilitati pe care un minor nu este in stare sa si’le asume, de scoala aia depinzand viitorul lui pe care acum nu e capabil sa il inteleaga dincolo de mintea ce o aveam si noi cand eram ca ei!

  Pe langa asta, dincolo de copii privilegiati de la orase, 45% din copii acestei tari au fost privati de scoala din pricina inechitatilor sociale care poate ca acum s’au vazut cel mai pregnant!

  In concluzie: scoala trebuie sa inceapa si sa continue normal, asa schioapa, amarata si nereformata cum este!

  1. Cine crezi tu ca poate reforma scoala de la noi.

   Traim in vremurile in care nimeni nu mai vrea sa reformeze nicio scoala pe nicaieri. Ba chiar, partidul te vrea prost.

 2. Nu vrea nimeni asta, sistemul de invatamant fiind distrus pas cu pas de 25 de ani incoace … dar macar, aia asa cum e, sa fie … ca fara aia va fi dezastru … desi sincer, nu stiu daca 2-3 generatii nu au fost distruse iremediabil deja.

Leave a Reply