Get a life

LIVE, LIFE nu-s chestii foarte diferite. In traducerea romaneasca ar putea insemna doua chestii care nu prea se pupa, dar in engleza inseamna cam acelasi lucru.

Ideea e ca cam trebuie traita viata. Si iar ma gandesc cum.
De fapt, ma gandisem zilele trecute sa pornesc un tag, ce faci cand ajungi acasa? Te descalti si te duci direct la calculator sa vezi ce s-a mai intamplat online? Sau te descalti si te duci in bucatarie sa faci de mancare, te duci in dormitor sa pupi nevasta si asa mai departe ….
Eh, tag-ul n-a mai plecat, dar nu mi-a schimbat deloc scepticismul despre si cum se intampla.

Am vazut intamplator azi pe YouTube o alta declaratie de vlog, de iubire, sau de ura pentru BLUNTY3000. Cine mai e si ăsta? Cine mai e si asta? Nu conteaza. Conteaza numai faptul ca in cateva ore prinde 300.000 de vizionari, zeci de replici video si sute de comentarii. Culmea, de data asta nu e o fata, dar reuseste sa stranga in jurul lui, sau al ei, pentru ca indentitatea asta pe net e mai diferita, multi oameni.

Si iar ma gandesc, astia n-au ceva mai bun de facut decat sa vina acasa si sa stea singuri in fata calculatoarelor, webcamurilor si sa discute cu diverse alte persoane din alte colturi ale lumii. De fapt, sa faca chestia asta exclusiv pe internet?

Pai atunci … nu cumva vi se pare normal ca nu mai avem nevoie de copacii de afara, ca avem nevoie de mai multe locuri de parcare si de benzina consumata in exces?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: