Google reader offline

Am zis ca ar fi bine sa folosesc aplicatia asta atat timp cat inca n-am wireless, iar la 12 noaptea cine se mai trezeste de caldura si vrea sa citeasca feedreaderul? 🙂
Asta suna ceva de genul, m-am trezit ca n-am putut sa dorm si m-am uitat la filme toata noaptea (la filme unde?! la tv?!).

Curtezana revine pe blog si scrie un articol dragut despre neveste/amante.
Tot de neveste:Ariel se plange ca lumea se duce la munca nunta cu masina de serviciu.
Uite ca si altii au probleme cu suporterii.
Lumea buna si europeana goes mad, pentru ca Sky News vrea sa produca o televiziune exclusiv in SecondLife. WTF?! Deci nu eu sunt ala cu probleme de internet.

Alin Farcas e unul nou, ce vrea sa ne prinda din urma. Daca va scrie jurnalist in dreptul numelui va decadea frumos, asa cum nu a reusit sa o faca de la balconul MixFM.

Si cam atat, vara asta vom avea vreo 35 de grade, media zilnica pe soare in Capitala. Salut lumea care trimite feed-uri cu 3 cuvinte dupa care sa intru la ei pe blog, ei nu sunt buni. Salut jurnalistii care … este. Prefer sa ma intorc in patul fierbinte unde sa inot in caldura laptoasa. Pentru caldura de noapte nu mi-as cumpara a/c, dar pentru cea de zi ….

Vinde cineva un acces point?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply