Google si PR Romanesc

Google lanseaza blogger in limba romana.

Ce frumos o sa fie pentru pustii ce vor sa isi faca cont pe google. Si ce bine ar fi sa stie si ei o alta limba decat engloromana.
Trecand peste aceasta stire, nu putem decat sa salutam faptul ca Google  si-a tras companie de events si PR in Romania. Adica, are contract cu synergy  ca sa se promoveze pe aici. Pana aici toate bune, insa … facuta de romani, pentru romani, treaba incepe sa aibe conotatii frumoase, dragute, afectuoase. De asta … ma si mir eu cand imi apar erorile de la inceputul paginii, pentru ca daca scriem un document in Romana, avem nevoie de proofing tools in italiana, nu de alta, dar altfel nu cred ca am avea caracterele respective, sau n-am putea sa scriem corect nu?

Drept urmare, avem un blogger romanesc, facut de PR romanesc … nu la calitate romaneasca, ci … la calitate pentru romani.
Mai jos comunicatul pe care nu l-am citit pentru ca o eroare e de ajuns sa imi dea o impresie.
Si cum incepi un mail cu un comunicat de presa cu dragi prieteni?

nu-i nimic am fost doar rautacios 🙂

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti, 20 iunie 2007

 

Google localizează BLOGGER™ pentru România

Bucureşti – 20 iunie 2007. Google anunţă astăzi lansarea Blogger în limba română.

Dacă aţi vrut vreodată să discutaţi despre ştiri, să vă ţineţi prietenii la curent sau să scrieţi despre lucrurile care vă plac, acum puteţi face acest lucru folosind serviciul de blogging oferit de compania Google.

Blogger™ este un instrument online gratuit, care vă permite să împărtăşiţi gânduri şi idei, să interacţionaţi cu alte persoane de pe Internet. De asemenea, puteţi adapta felul cum arată blog-ul şi atmosfera acestuia pentru a se potrivi stilului dvs.

Google Blogger™ vă oferă următoarele funcţionalităţi:

·   Adaptare conform preferinţelor – Modificaţi aspectul blog-ului dvs., folosind colecţia de template-uri Blogger.

·   Compatibilitate cu Picasa – Publicaţi fotografii pe blog-ul dvs. şi, de asemenea, publicaţi fotografii online cu Picasa, software-ul pentru fotografii online al Google.

·   Integrare cu AdSense™ – Inseraţi anunţuri publicitare în template-ul dvs. şi începeţi să realizaţi câştiguri de pe urma traficului realizat pe blog-ul dvs.

·   Controlul accesului – Creaţi un blog privat, vizibil doar pentru utilizatorii aleşi de dvs.

·   Elemente de pagină – Folosiţi opţiunea de poziţionare cu mouse-ul a ‘elementelor de pagină’ pentru a vă îmbogăţi template-ul cu preferinţele dvs. – de exemplu, liste cu cărţile şi filmele dvs. preferate, conţinut de pe un site introdus în blog-ul dvs., etc. De asemenea, puteţi modifica după dorinţă tipul de font şi culoarea acestuia. 

·   Publicare dinamică – Postările noi, schimbarea template-ului sau a setărilor blogului apar imediat în blog-ul dvs.

·   Etichete – Etichetaţi postările individuale, pentru a le putea sorta mai uşor, ulterior.

·   Suport pentru *Google Data API – (Dezvoltatori web) Folosiţi capabilităţile de scriere/citire ale feed-urilor pentru Blogger.

În plus, odată ce deschideţi un cont Blogger, primiţi automat un cont Google cu care vă puteţi autentifica cu uşurinţă pentru multiple servicii Google cum ar fi: Gmail™, Google Calendar™, Google Talk™ şi multe altele. 

“Google, Blogger, AdSense, Gmail, Google Calendar, Google Data API şi Google Talk sunt mărci înregistrate ale Google Inc. Orice alte companii sau nume de produse sunt mărci înregistrate ale respectivelor companii.”

 

[end]

 

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi:

Ioana Zeman, Synergy Communications

Telefon: +40 21 313 97 79, +40 728 330 449

E-mail: [email protected]

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply