Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “GTA in Irak

 1. Asa am zis si eu prima oara dar dupa ce un bun prieten englez (soldat in Irak) venind in Romania in vizita si spunindu-i despre situatia de mai sus m-am sucit.
  Deci in general merg foarte repede si dau peste toti din cauza atacurilor cu sticle incediare, cu bazoka ale irakienilor.Daca se opresc in spatele unei masini e posibil ca in secunda doi sa mai apara una din spate pentru a ii bloca iar de undeva de pe trotura atacatorul isi va indeplini misiunea care uneori e chiar kamikaze.:)
  Colegi au fost omorati in astfel de situatii datorita vitezei mici de rulare si de aceea sa recurs la astfel de situati.

 2. Şi uite cum toţi minorii cu poluţii nocturne au ajuns analişti politici, mari intelectuali care ştiu că americanii sunt proşti şi că n-au ce căuta în irak.

  Sunt curios cum v-aţi comporta voi mergând pe străzile irakului cu o ţintă în frunte precum tipii din filmuleţ.

  Revenind printre cei cu iq ridicat : filmuleţul este foarte interesant şi spune multe despre ‘normalitatea într-o zonă de război’.

 3. hmm.. trage greu motorul.. Are dreptate Savu, Iraq e zona de razboi si soldatzii trebuie sa faca tot ce e necesar pt a ramane in viatza. Din cate am vazut din in acest film, masinile nu au patzit nik. Alex TG te’ai gandit ca poate se grabeau sa ajunga la nijte camarazi care aveau nevoie de ajutor? Am vazut ca si in Romania ambulantzele fac acelasi lucru cand se grabesc sa ajunga la un accident (deci Alex TG cum se zice? Romani prosti?). Alex TG eu nu i’am auzit razand ba in contrariu sunau chiar speriatzi. Fii atent la sfarsitul filmului cand au oprit sa treaca Iraqianul ala care se scobea in nas.

 4. interesant cat de ‘discret’ ii atentionau pe soferii care le stateau in cale…
  si n-am inteles totusi de ce n-au mers de la inceput pe contrasens, ca oricum toti le faceau loc

 5. Nu mergeau pe contrasens din cauza unei reguli de bun simţ : “nu te pi$a contra vântului” :). este mai uşor să dai la o parte maşini de pe sensul tău de drum decât să faci GTA pe bune cu cei de pe contrasens.

  Plus că pericolul de accident este mult mai mare când te …pi$i contra vântului.

 6. “Sunt curios cum v-aţi comporta voi mergând pe străzile irakului cu o ţintă în frunte precum tipii din filmuleţ.”

  Vorba aia ” comes with the territory …. occupied territory ”

  Si tot in genul asta as dori sa se inlocuiasca expresia “zona de razboi” cu “zona ocupata”

 7. eu nu inteleg de ce unora li se pare foarte normala invadarea irakului de catre americani si acum ii plang pe “bravii soldati” ca sunt omorati acolo de catre rezistenta irakiana care-i vrea afara din irak si sa-si ia labele murdare de pe sondele de petrol.

 8. Este foarte foarte simplu motivul pentru care-i ‘plâng’ pe soldaţii americani.

  Ei primesc ordine şi le execută. Ei în mare parte n-au nici o vină.

  Dacă s-ar plimba politicienii care au fost pro război în irak cu hummerul, n-aş avea nici o problemă.

 9. Se comporta ca niste forte de ocupatie si isi merita soarta cu varf si indesat…..spuneam asta despre americani si englezi…..

Leave a Reply