Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Indiferenţă şi incompetenţă

 1. Nu inteleg de ce va mirati . Daca un om este capabil , inteligent , etc … el o sa urmeze ASE-ul , calculatoare … chestii din care se castiga bani frumosi .

  La medicina se castiga execrabil de putin … e normal ca mediocritatile societatii sa se duca acolo.

 2. si eu tocmai am fost internat in spital,dupa ce m-au consultat 3 doctori.unu mi-a zis ca sunt suspect de scarlatina,altul ca am o forma de pojar nu stiu de care,si pana la urma au ajuns la concluzia ca am doar o alergie…! 🙂

 3. Pojar sau scarlatina tot aceasi mamaliga e.
  Dupa ce am citit blogul mi-a venit sa-l trimit undeva pe Pitic. Si sa nu indraznesti sa spui “lol”!!
  Si, vai, imi cer scuze ca sunt printre oameni talentati care stiu toate inca din burta mamei si aleg calculatoare, etc.
  Medicina nu e o facultate usoara, cere muuuulte sacrificii iar incopetenta unora dintre medici este selectiva. Daca ati face medicina si ati vedea ce inseamna sa gasesti acul in carul cu fan, sa petreci ore multe langa pacienti -unii muribunzi, la ore de disectie, la morga, in laboratoare ticsite, in biblioteci prafuite, nopti nedormite,cafea garla, sacrificii nenumarate nu ati rezista sa cititi balivernele unora care vorbesc fara sa cunoasca tema.
  Da, e ushor sa comentezi aiurea si dupa stirea de rahat de pe un post de tv, dar mergeti si faceti cel putin un voluntariat la o casa de orfani, batrani, copii cu SIDA si apoi veniti acasa zuper-happy ca ati vazut si voi ce e cu idiotul ala cu halat alb si stetoscop pe post de spanzuratoare care se invarte ca un c.. in caldare dupa unu` care da ortu`.
  Faci 6 ani de generala, dai licentza, stai sa inveti carti stupid de americane si sa obtii un post pe o specialitate visata sau te multumesti o viata intreaga doar cu ce le cade prin mana Guvernului cel destept care s-a nascut asa. Faci 5 ani de maraton pe sectia aleasa, nopti de garda adevarate , dai examen de specialitate , alergi la un post pe care, daca mamica nu are bani ,abia de-l dibuiesti intr-un cotlon de sat. Apoi vine primariat, secundariat. Daca mai esti si o lady toarna si niste copii la un barbat care te anunta ca te inseala cand tu dormitezi mai rau ca bolnavii in spital..si asta in caz bun; daca nu, de la stress, mult invatat, dureri personale te indrepti spre “clinici de ohihna”….
  Dar de ce ma mir? Daca la un singur hop cine trebuia sa spuna “las ca poti! las ca o sa treci! las ca vom reusi!” ti-a dat cu shutu`n fund ca la cea mai depravata taratura!
  Asa ca vedeti-va de activitatile voatre care si ele sunt destul de grele, dar nu ne mai etichetati cand va trec frustrarile!
  Si ar trebui sa multumiti doctorului… dar voi nu stiti sa multumiti nici pentru o cana de apa intinsa, ce mai !?

 4. Oki nenea Medic. Eu sunt cea care a consultat 5 medici! Nu este nici o ştire şi nici exagerare!

  Numai că mie nu mi se pare NORMAL ca să merge la Spitalul Universitar şi să fiu refuzată la urgenţe pe motiv că mă doare abdomenul de o zi şi jumătate nu de 2 minute!

  Să mă trimită la unu care să dea cu presupusul că am probleme la ficat, să mă trimită la un chirurg care să-mi zică senin că am gastrită. I-am explicat că ştiu cum se manifestă gastrita şi m-a invitat să fac o endoscopie de 2 mil juma (eram studentă fără job). Aşa că i-am mulţumit şi am plecat din spital.

  M-am întors în Regie şi am mers la medicul de acolo. Care m-a pipăit şi a zis că am un colon iritat şi mi-a dat medicamente în valoare de un milion( pe care le-am luat).

  Situaţia s-a agravat aşa că am decis să merg acasă (în provincie, al cucuieţii din deal) unde am fost “diagnosticată” cu apendicită.

  A doua zi am plecat la Spitatul de Urgenţă din Ploieşti la un medic (pilă) unde în urma unei simple ecografii a decoperit că am infecţie la ovare, infecţie care se răspândise în tot abdomenul.

  Nenea Medic ia zi tu era cam belită treaba dacă mai stăteam câteva zile, nu e aşa?

  Nu te-a pus nimeni să te faci medic! Fă-te pediatru! Crezi că unui jurnalist îi vine bine să filmeze accidente rutiere sau să sta în frig 6 ore pt o nenorocită de transmisie în direct. Uite, nu!

  Fiecare job e superb dacă îl faci cum trebuie şi din pasiune.
  BTW… medicul a primit, din câte am înţeles, cam 15 mil. Nu-mi pare rău că i-am dat, a fost o “donaţie”, nu o şpagă!

  Hai că m-am “nervozat”!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: