Isteria YouTube

O numesc isterie pentru ca, deja oricine are acuma un serveras cu ceva stocare si niscaiva procesoare bune, bineinteles cu o banda de net sanatoasa isi face pagina de filmulete video.
Pana aici toate bune, ca doar suntem de acord cu diversitatea, nu?
Insa nu stiu de ce am impresia ca toate paginile astea de net aparute peste noapte, au preluat precedentul YouTube, care nu are probleme de copywright. Adica nu au platit nimic nimanui pana acum. Nu au probleme de design, si e foarte usor de programat si administrat o pagina de genul asta. Pe langa asta, precedentul YouTube ne arata ce bani frumosi se pot scoate din reclamele de pe siturile astea si ce bani frumosi se scot din vanzarea unor situri de acest tip.

Ceea ce inseamna ca apar situri obscure, facute de diverse persoane, care scot un ban frumos, nu strica nimanui si spera in imbogatire rapida printr-o vanzare catre un Google. Insa, care naiba sa fie acel Google? Ca doar nu o sa isi cumpere Becali un site de videostreaming 😉
Pana una alta, de la subiectiv am primit ultimul site de acest gen: www.vooble.com .
Mai sunt si recomand: metacafe.com, photobucket.com

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Isteria YouTube

  1. photobucket-ul e doar de curand si pentru video ..ca inainte era doar pentru poze … si mi se cam pare ca sunt cei mai tari …cel putin pe poze , ca video nu am uploadat pana acum

Leave a Reply