Jobs: Adobe

Daca ai chef de un job misto, via Gelu, am aflat ca la Adobe Romania (iote ca au reprezentanta si aici) exista nevoie de oameni. Pe niste posturi frumoase. Presupun ca si pe salarii de acelasi tip, asta din cauza ca Gelu are blog.

Si pentru ca, nu suntem in India ca sa se deschida mari fabrici industriale de software si hardware ale marilor companii, noi avem doar 5 posturi, link1, link2, link3, link4, link5.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Jobs: Adobe

  1. “Presupun ca si pe salarii de acelasi tip, asta din cauza ca Gelu are blog.” Ai fost prea subtil pentru mine la faza asta…

  2. Cei de la Adobe sunt super tari. Eu fac parte din BEST (Board of European Students of Technology) si organizam un targ de locuri de munca in Poli. De la prima intalnire au vrut cam tot ce se putea din pachetele noastre, inclusiv parteneriat pe termen lung. Se pare ca sunt pusi bine pe treaba si au fonduri acum venite de afara.

Leave a Reply