Lansarea Oppo de la Praga. Hands-on Oppo Reno 7

Lansarea Oppo de la Praga. Hands-on Oppo Reno 7

Oppo sunt printre primii producători ce au vrut să facă o lansare cu public în 2022. După doi ani de pandemie, în care lansările de telefoane au fost mai modeste, iar producătorii s-au ascuns sub anumite streamuri online, Oppo a dorit să facă o lansare clasică.

Așa încât am fost la Praga să vedem noile telefoanele Oppo din 2022. Telefoanele sunt încă în producție, iar jurnaliștii prezenți la eveniment nu au văzut decât niște telefoane demo, care au însă toate trăsăturile telefoanelor finale.

Am descoperit astfel telefonul Find X5 Pro care reușește să se încarce complet în doar 31 de minute. Iar acest lucru înseamnă că nu va mai trebui să stai cu telefonul în priză peste noapte sau să ții încărcătorul în priză. Ci va fi suficient să încarci telefonul dimineața, imediat ce te trezești. Iar autonomia bateriei se așteaptă să te țină toată ziua, astfel încât să nu mai ai starea de anxietate pe care o dă mesajul de baterie descărcată. Oppo Reno 7 Lite vine cu încărcare rapidă de 33 de wati și se încarcă complet în 63 de minute prin tehnologia proprietară Vooc.

oppo

Camerele foto, reimaginate

Telefoanele încearcă de ceva timp să cucerească și să înlocuiască camerele foto clasice. De fapt cam toată lumea folosește telefonul în ziua de azi pentru a filma vloguri, pentru a filma story-uri pe instagram și pentru a-și povesti viața. Este cel mai ușor lucru de făcut pentru cei care au nevoie să aibă toată producția unui material video într-un singur dispozitiv, dar și libertatea de a face această producție de oriunde ar putea fi.

oppo

Camerele foto de pe telefoanele Oppo din 2022 aduc performanțe superioare, prin care ar putea fi notate îmbunătățirile dedicate portretelor: Modul Portret și Bokeh Flare Portrait Video. Acestea sunt comparabile cu cele de pe camerele DSLR.

Telefoanele știu acum să proceseze lumina slabă din timpul nopții cu ajutorul inteligenței artificiale și a unei unități de procesare neuronale (NPU) dedicată pentru imagini, astfel încât acestea să fie cât mai clare și artistice.

Lideri în România

Oppo a anunțat la Praga că sunt pe locul trei la vânzări în România, dar și pe locul 4 în multe alte țări europene. Pentru acest an, Oppo își dorește cel puțin păstrarea acestei poziții în țara noastră, dar și creșterea în preferințele europenilor. Pentru aceasta au reinventat tehnologia, ca să poată fi o alegere bună, într-o piață foarte dinamică, cea a telefoanelor mobile.

oppo

Johnny Zhang, președintele OPPO Europa Centrală și de Est a mulțumit la eveniment partenerilor și magazinelor din România pentru ajutorul pe care l-au adus în creșterea vânzărilor telefoanelor. Există și o senzație de mândrie națională atunci când vezi magazine din țara ta, prezentate jurnaliștilor europeni, în primele poziții pe un ecran.

Dar mai multe despre cum arată telefoanele Oppo prezentate în această primăvară, vedeți în materialul video de mai jos.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Lansarea Oppo de la Praga. Hands-on Oppo Reno 7

Leave a Reply