Legea parcarilor

Guvernantii nostri  vor ca din 2009 sa se desfiinteze legea care reglementeaza acum parcarile in Bucuresti si in tara. Adica se vrea ca sa nu mai existe parcari platite si locuri de parcare rezervate pentru nimeni. Asta in timp ce autoritatile se lauda ca anul asta vor construi cel putin 9000 de parcari (am auzit si 90.000).

Aseara eu ma laudam ca am 2 locuri de parcare in fata blocului. Unul pe care scrie loc rezervat dar nu parcheaza nimeni si unul pe care nu scrie nimic si deja se stie ca parchez eu. Azi dimineata m-am trezit cu masina blocata de catre ala care avea locul rezervat (acolo unde scria loc rezervat). M-am dus la masina, am fost intampinat de niste indivizi de la etajul 1 : uite ma a venit boul ala la masina. Am stat sa parlamentez cu tatal baiatului cu locul de parcare, cum ca de ce parchez eu acolo daca vad ca e loc platit. Cum ca imi desumfla rotile si ca plec cu masina pe butuci de acolo. Baiatul cu masina imi zice ca imi da amenda de 25 de milioane (wtf?) pentru ca am parcat pe locul sau si ca cum o rezolvam.
Pai cobori jos, muti masina, ma deblochezi, eu plec, imi cer scuze ca am parcat in locul tau si nu mai parchez acolo, i-am raspuns eu.

A venit jos s-a laudat ca vecina lui a platit amenzi pentru ca parca pe locul lui, ca se mai certa cu lume. A inteles cand i-am explicat ca eu parchez acolo de 2 saptamani pentru ca gasesc locul liber la 1 noaptea. Drept urmare, la ora aia e anormal sa nu parchez acolo. Am rezolvat, am multumit si am plecat.

Bineinteles ca nu puteam sa nu avem scandal in toata discutia asta, ca nu puteau parintii lui asta, sau cine naiba erau, sa nu tipe si sa nu se crizeze ca niste inculti. Ma bucur totusi ca atunci cand eu am ignorat injuraturile ei s-au oprit din jigniri.

Partea si mai tare e ca masina aluia e cu tot soiul de autorizatii in bord Primaria Municipiului Bucuresti, libera parcare, bla bla bla.  Ar trebui sa ii fac o poza, dar mai bine mai astept pana la alegeri, dupa aia oricum se vor schimba toti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: