Mai multe despre RDS – RCS

Surse demne de incredere, mi-au dezvaluit ieri faptul ca reteaua C-Zone nu e singura si nici ultima cumparata de RDS in ultima perioada. Au mai cumparat si niste retele micutze de pe langa. Si de asemenea, ca exista retele de net care apar si care se dezvolta cu 50 -100 de abonati, tocmai pentru a se vinde RDS-ului.

Motivele pentru care RDS cumpara aceste retele, nu sunt infrastructura sau faptul ca vor sa elimine retelele de cartier. Ci pentru ca au abonati. RDS isi atrage, prin orice mijloace, clienti in masa, pentru a depasi limita de 100.000 de abonati. Si asta din simplul motiv ca vrea sa se vanda. Catre Deutsche Telecom.
Conform Evenimentul Zilei, cei 700.000 de abonati pe care ii are grupul RDS-RCS ca sa fie cumparat preluat de catre
Deutsche Telecom nu sunt de ajuns. Sursele mele mi-au zis ca RDS incearca astfel sa atinga 100.000 de abonati in partea de Internet si Telecomunicatii.

Dar, pana cand astia se vor vinde, mai trece ceva timp. O sa fie o afacere data naibii. Patronii or sa isi scoata bani, si probabil o sa va mearga netu mai bine.

Si ca sa fie toate spre bine, azi noapte au crapat limitarile de extern in reteaua RDS. Cel putin in cea de la Pitesti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Mai multe despre RDS – RCS

Leave a Reply

%d bloggers like this: