Mobil 1 Track Challenge

Va amintiti ca anul trecut am avut un super joc cu masini in browser? Da? Atunci acesta revine si anul asta cu o noua versiune. De data asta pentru profesionisti si pentru oamenii care vor sa isi imbunatateasca performantele de condus, dar sa poata face asta de oriunde.

Astfel te poti juca Mobil 1 Track Challenge, poti sa iti construiesti tu traseul tau, poti sa te lauzi cu el, poti sa il imparti prietenilor si asa mai departe. Iar toate astea dintr-un simplu browser. De pe orice calculator, de oriunde. N-ai nevoie de zeci de megi de instalari, n-ai nevoie de drepturi speciale, nu trebuie sa faci nimic decat sa iei o pauza (ca de asta e vacanta) si sa te joci.

Asa incat, mergi pe pagina jocului si … joaca-te.

Crezi ca pilotii de formula 1 sau nascar nu isi cunosc pistele pe de rost? Iata ca Hamilton si Stewart s-au intrecut in poze, in cine isi da seama primul care curba din circuit este, de pe ce circuit si sunt sigur ca fiecare dintre ei si-a amintit cum se intra in curbele alea, cum se merge pe acel circuit si cum astfel isi imbunatatesc cursele.

Si daca ei, piloti de formula 1, nascar isi cunosc la perfectie traseul, asa poti sa faci si tu daca te joci, daca reusesti sa fii mai rapid decat ei. Iar ei se antreneaza pe jocul asta pentru cursele lor normale. Bine, pentru ca Hamilton si Stewart sunt prieteni, au facut si schimb de masini. Imi si inchipui bucuria si entuziasmul de a urca intr-o masina de formula 1 si a conduce-o sau de a rula pe pista cu o masina rapida de nascar.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply