Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “No Comment

  1. As putea spune k asa ceva este posibil numai la moldoveni dar injuraturile nu vor conteni sa apara…. 😀

  2. [rimul lucru pe care il fac knd imi iau masina o sa fie sa imi lipesc si eu ceva asemanator ..sunt curios sa vad reactia militienilor 😀

  3. militieni Killere?:O comunist maica? vezi ca am intrat in ue! se spune agent de circulatie, sau mai simplu-tomberon cu capac! :))

  4. @patris: cap de creta, cascheta ambulanta, etc 🙂 si, ca sa fiu sincer, dau dreptate tuturor celor care ii numesc militieni. pentru ca mai e mult si bine pana cand politia romana invata sa nu mai fie militie.

  5. dak era alta masina mai intelegeam, da un dulap de logan… unde a luat punctele? la parcare neregulamentara? la depozitarea de gunoaie pe spatiul public?

  6. chilerule s-au trezit pietonii ma si te-au delegat cap de lista sa le iei apararea? si daca avea trabant si daca avea dodge sau tractor, tine cu noi cu soferii faza… dar normal… cum sa iasa invidia in evidenta decat prin ironie ieftina? si nu iubire.. n-am logan :)) am un “dulap” de jeep

  7. :)) mi=am luat si eu 3 pcte in a3a zi cand am condus masina ..eu mi-am pus p geamul ala un mare semn galben d incepator cu o bomba p el sa stea lumea departe d mine ;))

Leave a Reply

%d bloggers like this: