Noi pe net … si nu numai

Sau noutati pe net.

De altfel, netul e tot o mare enigma, o chestie deosebita a culturii si dezvoltarii umane, pe care noi, cu mintea noastra ingusta, nu o putem cuprinde in totalitate, desi am dori.

eh… sa zicem acum despre Catavencu, cum ca s-a lansat noul catavencu.ro si noul concept ecatavencu.ro
Pana aici toate bune insa http://catavencu.ro da in cotidianul, iar http://ecatavencu.ro da in pagina innacesibila.
Stiti … /usr/local/etc/apache2/extra/httpd-vhosts.conf mai trebuie un pic modificat. (sintaxa variaza de la server la server).
In schimb la www.catavencu.ro vedem un site cam alb negru, desi pana si publicatia e tiparita pe hartie galbena. Plin de filmulete in care nu prea intelegi mare lucru. Si … ar fi putut fi puse pe trilulilu, asa nu va incarcati serverele aiurea.
Si ca vorbeam de incarcari, am incercat si eu sa ma inscriu in ecatavencu sa-l primesc pe mail sau sa-l vad pe site. (WTF?!). Oricum il primesc pdf pe mail, pentru ca asa e frumos. Dupa cum ziceam, am incercat sa ma inscriu acolo si sa vad ce se intampla. O data, iar mi-am bagat mailul in alta lista de spam, ca deh, asa se practica, in schimb, n-am primit mailul de confirmare. Sa va traiasca sendmailul. 🙂

In schimb, multa bafta in activitatile internateutizaice. Ah, sa nu uit, daca cumva citeste asta unul de la IT de la Catavencu, … salutari. 😉 [ trebuia sa fi avut voi o versiune BETA in productie, parerea mea ]

In alta ordine de idei, sunt 3 sau 4 zile de cand s-a lansat, s-a hackuit deja iPhonele. (via zoso)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: