Nu, nu mi-a scazut page rank-ul

Am primit azi intrebari cum ca ce s-a intamplat cu page rank-ul meu.  Pai in principiu nimic, n-a scazut nici n-a crescut, a ramas la fel 4. Am cautat 3 pagini de net care sa dea un raspuns la chestia asta.

In schimb imi pun intrebari dupa ce am recitit regulile google despre creearea unei pagini de web. Ideea e simpla, tagurile noi din wordpress pot face ca page rank-ul unei pagini sa se modifice, in bine sau in rau. Asta din cauza ca tag-ul genereaza in query o pagina noua, in cazul meu cu un titlu. Adica daca eu scriu un articol cu 3 taguri, am inca 3 pagini generate o data cu acel articol. Asta poate fi un pic la limita cerintelor google, dar cum ei tocmai au lansat blogsearch-ul nu cred ca se vor supara in aceasta privinta. Totusi e de urmarit sa nu cream taguri artificiale, mai ales sa nu cream pagini fara sens datorita tagurilor. Adica pui un tag, atat timp cat acopera niste articole intr-un mod mai general si nu vrei sa creezi categorii.

Pentru orice alte cuvinte cheie se foloseste un alt termen numit META keys.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: