Nunta la bloc

Daca e ceva ce urasc cel mai mult, cred ca acum, la varsta asta, sunt nuntile.
Pai … eu ca salariat, tre sa muncesc sa iau salariu, apoi sa ma duc sa dau jumatate din el la nunti. Trebuie sa imi caut de imbracat, tre sa ma duc sa ascult o muzica ciudata, naspa cu manele, sau sa socializez cu persoane dificile, batrane cu care eu nu ma cunosc. Mai ales trebuie sa aud si sa suport chiuielile alea.

Ok, hai sa zicem ca asta e traditie romaneasca. E bine ca e traditie romaneasca, dar e bine si cand nu isi depaseste limitele. E bine ca atunci cand implica si alte persoane decat familia ta, persoanele alea sa fie cel putin instiintate de ceea ce se intampla. Nu sa se trezeasca cu lautarii pe scara si sa auda chiuielile voastre.
Sa ma intreb o chestie. Daca faci o nunta, inseamna ca stai cu fata respectiva nu? Adica locuiti impreuna si luati decizia de a va uni destinele si in formalitatea de pe hartie. Atunci, cum sa vii cu alai cu lautari si tot familionul sa iti iei nevasta de acasa?
Adica, nu sunteti impreuna de ce sa o iei de acasa? Sau tu ca mire, dupa ce ai fost la bautura, te intorci acasa sa iti iei nevasta cu alai si bla bla ca sa o duci la restaurant.
Sa iei nevasta de la parinti mi-e greu sa cred, pentru ca aici e bloc de garsoniere.

Acu ceva ani, am fost la o nunta a unei prietene cu un american. S-a intamplat in Romania, a venit familia americanului, a venit familia fetei, lume, prieteni. N-am auzit acolo manele, n-am auzit chiuieli, n-am auzit scandal. A fost muzica buna, muzica classica, muzica disco si asa mai departe. Am dansat vals, tango … a fost o anumita senzatie si un anume altceva. Si … da s-a furat mireasa.

In schimb, la nunta mea va fi DJ Optick, nu … ce am filmat eu azi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply