Oferte de serviciu

Stiu ca nu e in stilul meu … stiu ca unora nu le va place nu le va plăcea,  dar … urmeaza neste questii care se cam intampla 😉


– “Salariu competitiv” înseamna frecvent ca “Ramânem competitivi platind mai putin decât concurentii nostri”.

– “Alatura-te echipei noastre dinamice” vrea sa spuna, de fapt, ca “Nu avem timp sa te instruim, deci va trebui sa te descurci singur”.

– “Tinuta obisnuita” da de înteles faptul ca “Nu te platim prea mult ca sa vii îmbracat la patru ace; totusi, sunt unii tipi mai îndrazneti ce poarta cercei”.

– “Disponibilitate pentru program prelungit” înseamna ca “Uneori trebuie sa muncesti peste program; uneori în fiecare seara si uneori în fiecare week-end”.

– “Sarcini diferite” înseamna ca “Oricine din birou îti poate cere socoteala si îti este sef”.

– “Trebuie sa fii atent la orice amanunt”, adica “Nu avem serviciu de control al calitatii”.

– “Daca îti doresti, mai presus de orice, o cariera ” da de-înteles ca “Femeile care solicita un post nu trebuie sa aiba copii (si ar fi bine pentru ele sa ramâna asa)”.

– “Interviul va fi personal si confidential” sau “Numai persoanele selectate vor fi contactate” înseamna ca “Daca esti batrâna, grasa si urâta, ti se va spune ca postul s-a ocupat”.

– “Cautam oameni cu experienta” înseamna ca “Trebuie sa tii locul a trei persoane care au plecat”.

– “Bune abilitati de comunicare”, adica “Sefii comunica, tu asculti, încerci sa întelegi ce vor sa spuna, apoi executi si te rogi sa fie bine”.

– “Se cer abilitati de conducere”, adica “Vei avea responsabilitatile unui sef, însa bani ioc si respect deloc”.

– “Rezistenta la stres”, adica “În firma este un haos perpetuu, iar tu va trebui sa te descurci singur”.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply