Parcarea la Gara de Nord

In seara asta am fost la Gara de Nord sa-l duc pe Visurat la tren. Cum am mai ramas sa si mancam, am parcat in fata garii, in parcarea publica amenajata. N-a venit nimeni sa-mi ceara taxa de protectie, astfel incat linistiti amandoi ne-am dus in gara si am petrecut pe acolo ceva timp.
La intoarcere, baietii cu taxa de protectie se invarteau pe langa masina mea. Mi-au zis ceva dupa ce m-am suit in masina, dar deja muzica mergea asa ca nu i-am auzit si am plecat in tromba. Intamplator sau nu, am ramas cu autograful asta pe masina.

DSCF9578

Acum asta nu poate sa insemne un indemn la a avea o masina curata. Inseamna un avertisment ca n-am platit taxa de protectie din pacarea de la Gara de Nord, iar daca ma mai duc o data acolo sa fiu sigur ca am masina pozata, astfel incat baietii vor avea grija de ea. Acum nu stiu ce surpriza o sa am cand o sa imi  spal masina, dar ma astept sa am niste surprize orizontale, asa in semn de respect sau ca un avertisment ca data viitoare cand parchez undeva, sa am grija sa imi platesc taxa de protectie.

Ziceti cumva ca astea sunt scenarii conspirationiste d-ale mele? Neah, sunt prea multe povesti reale care imi intaresc afirmatiile.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply