PC Garage – pentru ca se poate

Uite hop tzop a crapat hardul de pe laptopul Ancai. Nu stau sa ma plang acum, sa zic sau sa povestesc cum, pur si simplu ecran albastru, si n-a mai pornit. Date foarte importante, fara back-up pierdute si asa mai departe. Pentru ca se poate si asa e normal, altfel ce ar mai fi viata?

Drept urmare dau repede iama in toate magazinele online ca sa cumpar alt hard-disk. Astfel mi se recomanda cu mare caldura pcgarage ca sa cumpar de la ei. Hm, zis si facut, dau pe site ma uit, gasesc oferta asta:

Deci hard-disk de laptop la 180 de lei ( o nimica toata ), si ATA 133, viteza, stabilitate, bla bla. Ma imbrac si ma arunc in metrou sa ajung repede la sediu sa ma duc sa-l cumpar pentru ca e o adevarata afacere la banii aia si puterea aia.  Ajung cu chiu cu vai la sediu, ghidat de Mihnea, intru si astept la rand.  Cand imi vine randul surpriza … nu avem hard-disk-ul ala de pe site. Desi acolo e disponibil. Avem altul la 120 de giga, la 264 de lei.  Ce sa fac, disperat l-am luat.

Ajung acasa, intru pe site sa caut detalii, gasesc diskul ala inca disponibil.

Iar mi-am amintit unde traiesc si ca aici e tara unde tot ce se vinde pe net in realitate e doar o cutie goala pe care scrie shipped from  Ebay, payed by Money Transfer. 

Ma mai gandesc la una, daca ma puneam in fata magazinului, intram pe net, faceam comanda, cumparam produsul si veneam sa-l cumpar, oare nu eram intampinat la fel?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: