Playlisturi YouTube Revelion 2021

Playlisturi YouTube Revelion 2021

Este prea SEO titlul? Nu cred. S-a anulat Revelionul anul ăsta, ceea ce înseamnă că stăm fiecare acasă, la el acasă, fără prieteni, cu somn la ora 1. Pentru că așa este normal.

De fapt, așa fac eu Revelionul de câțiva ani. Sunt obișnuit cu asta. Îmi făceam de ceva timp playlist-ul de Youtube pentru muzica de Revelion. La ora 12 noaptea se dă drumul la TV pentru a vedea când e ora exactă. Apoi se filmează războiul dintre blocuri și gata. Somn.

Anul ăsta va fi interesant însă. Arafat a declarat că nu avem Crăciun și că nu trebuie să mergem la țară. Nu vom avea restaurante și petreceri de Revelion. Dar este interesant să vedem cum îi vor controla pe cei care vor pleca cu zecile pe fiecare cabană de la munte, pentru a putea sta înghesuiți acolo și pentru a putea petrece revelionul acolo.

De altfel, este permisă, dar cu mască, participarea la Revelion pe scara blocului. În blocul lui Cătălin s-a amenajat deja spațiul pentru petrecerea de Revelion. (Poza de mai sus)

Cât despre playlist, l-am făcut aici. Tu ce Playlist ai pentru Revelion? E cam timpul să alegi muzica.

Voi mai adăguga muzică pe parcurs.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply