Politica angajatorului

:D) avem departamente de resurse umane si head hunting.

Pana aici toate bune si frumoase, mai departe astia sunt degeaba, platiti cu bani buni, plini de hartii si intotdeauna cu cate ceva de facut. Astfel se intampla de fiecare data de cate ori vrei, sa zicem, o adeverinta.

Din cand in cand, probabil impinsi de la spate, astia incep sa iasa pe piata sa caute oameni noi. Iar cand ii gasesc le spun … ba … avem job la noi, nu vii la noi, nu iti oferim nimic, dar avem job la noi, iar eu sunt head of human resources, deci sunt persoana importanta, nu vii la noi ?

Ce dracu e abordarea asta? Si cand te gandesti ca pe piata muncii trebuie sa se angajeze profesionisti nu orice … sau ca astia de la human resources trebuie sa angajeze profesionisti. Pai intai trebuie sa fie profesionisti angajatorii daca vor performanta, daca nu … noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc – imnul anilor ’90 in Romania.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply