Vizite, telefoane si alte mijloace

Azi am aflat ca domnul Cristian Topescu da telefoane. Adica suna oamenii si le spune la telefon: Buna ziua, sunt Cristian Topescu. … bla bla. Mai departe vrea sa isi prezinte programul electoral, iar oamenii in inchid telefonul in nas.

Intre timp alti candidati de sector, cum ar fi Razvan Ionescu viziteaza fabrici si uzine. Asta in conditiile in care spera el ca oamenii din fabrici chiar sunt din sectorul ala nu traverseaza jumatate de Bucuresti ca sa ajunga la munca. Cum astea sunt improbabile eu sunt tare curios cui se adreseaza astia.

Am spus la un moment dat public ca vreau sa vad spam de la candidati in cutiile postale. Acum el se strange jos in cutia special amenajata (nu de catre Dan) in acest sens. Ca sa bucur partidele chiar citesc spam-ul ala, pentru ca e cu poze si colorat, insa nici unul din ele nu`mi atrage atentia 🙂

Atunci de ce atata consum de energie, bani si resurse? Ei chiar spera ca prostesc pe cineva? De fapt da, o sa ii prosteasca pe aia care stau toata ziua si nu au nimic mai bun de facut decat sa inghita baliverne. In schimb aia care sperau sa reuseasca sa prosteasca candideaza in Ilfov, la Dabuleni sau in cine stie ce alte localitati cu 20 de oameni si uitate de lume.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: