Programator la stat

Si guvernantii se mai mira ca de ce, vai Doamne, ne fug noua programatorii din tara. Pai e simplu, pentru ca n-au ce sa lucreze la ei si nici unde. Si nu ca asta ar fi o chestie care exista de cand mandatul asta, sau de cand un alt mandat. Asta exista de cand avem oameni importanti, care stiu unde sa se duca sa depuna un dosar cu atentia in el pentru ca cineva anume sa lucreze intr-un anume departament.

Iar, acel cineva nu scapa, nu trece, el e acolo. Ca deh, e bun, o fi facut si el 2 situri la viata lui, si stie cum sa deschida calculatorul lu nenea demnitaru, care e paralel. Putin mai mult paralel decat nenea IT-istu’. Dar, hai sa nu-l ridicam asa de mult in rang.

O da zoso, si de la el o preia tot internetul cu antena3 in frunte. Pagina gov.ro hackuita. Hackuita my ass, dar ce sa le fac eu daca astia nu stiu sa modifice cum trebuie un template.

Acuma pentru programatorii de sus, pe care e invidioasa toata lumea: N-ar fi mai bine sa lasati voi dracu treaba in pace si sa va duceti la Guvern ( poate gasim pile ) si sa o frecati acolo cum trebuie, pe langa oameni cu IQ indoielnic, dar pe langa fete frumoase, masini scumpe si … bineinteles … bani publici.

[update]: Ca sa le raspund alora ce ma vor intreba acum de ce a gasit-o zoso si nu eu. Aseara eram prea obosit, vroiam sa vad meciul, plus ca eram ocupat cu o sticla de vin. Iote, acuma imi fac deface si singur 🙂 Si ce dracu sa caut eu pe situl guvernului?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: