SEX si Televiziune

La Hotnews se perinda multa lume, o afacere de succes, tot timpul controversata si probabil din cauza asta mult prea misto. Intamplator am aflat si pretul, dar asta nu conteaza in ceea ce povestesc eu acum.

In Hotnews am gasit azi un material, material ce se numeste poveste, sau blog, sau cum vreti sa ii ziceti voi. Material care da bine la citit, care e scris uneori cu picioarele alteori cu cea mai adanca filosofie de catre o persoana care ar fi facut ceva prin liceu, ca sa nu zicem ca in facultate se ocupa cu altele. Boon, pana aici e bine nu? In materialul ala se vorbeste despre SEX, Stefan si televiziune. Nu ma intereseaza nici cine este Stefan (sponsorul), nici cum face sex, ci care este televiziunea.

Vorbind despre hala redactiei, m-am gandit ca ar fi ceva ce stiu, insa intamplarile reale ne fac sa ne amintim ca ceea ce scrie acolo se poate intampla acum, sau s-a putut intampla acum mult timp.

Bineinteles nu stiu cine este ” blonda de la stiri”, “roscata din week-end”, dar le pot arata cu degetul, ii pot numi pe sefi, iar “morocanosul” parca n-ar recunoaste ca e asa de rau. Acum doar ma gandesc cum aflu cine s-a angajat in ultima luna, cine e cu bagajele facute, mai ales cine e blonda aia noua de la politic.

O poveste pentru copiii ce vor sa fie jurnalisti de succes ai patriei, in hotnews, de citit in ordinea cronologica, nu in ordinea aparitiei pe site. [ link hotnews ] Eu zic ca ar trebui sa ii faca fetii asteia o categorie speciala.

Unde se parcheaza BMW-uri X5 aici in parcare?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: