TVR are site nou

Din prima vedere, glossy … mult prea glossy.

Parca ar fi situl unei adolescente de 15 – 16 ani care deseneaza.
Pe langa faptul ca e simplist. De fapt … erau prea multe de acoperit. Si asta presupun ca e cea mai buna afacere.
Fontul ales nu e cel mai fericit in cauza, iar albastrul … parca nu face parte din grafica TVR.

Totodata avem Tvr1, tvr2, tvr i, tvr cultural si … jurnalul tvr … asta ce e inca o televiziune?
In schimb orice alegem din meniul din stanga, dupa ce am selectat un submeniu al vreunei televiziuni sarim inapoi la prima pagina. Deci … nu  s-a putut acoperi tot cu content. De fapt mai nimic.

Iar cand vreau sa trimit un mail de recomandare unui preten, pe langa ca-mi deschide outlook, mai baga si asta in campul TO: &subject=www.tvr.ro&body=http://www.tvr.ro/articol.php?id=3244

Hai Irina ca se poate, daca vrei sa iti mai gasesc hibe …zi-mi ca ti-l puric tot 😉

Totusi, astept sa va sparga cineva phpbb-ul. Si … ce dracu ati facut cu 10.000 de euro pentru un site? Ati luat doua calculatoare ?

Ca sa nu zic ca mai dau peste asta, cum dracu sa dai un site cu un ip direct in internet? Ah … si la http://212.54.100.83/ gasim vechiul site …. imi incearca cineva un ssh?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “TVR are site nou

 1. jegu ala de curcubeu si de enspe mii de fonturi numesti tu glossy ?!?!? c’mon piticule… arata ca un cur – zici ca e top100 😀 😀 😀

 2. Probabil s-a lansat, dar clar persoana insarcinata a trecut cu vederea sectiunea “Declaratii de Avere”, mai ales linkul catre cea proprie 😀

 3. Da am vazut, a scris si zoso despre tvr ca s-a aruncat acesti banii degeaba si pe buna dreptate.Eu cunosc pe tipul care a facut CMS-ul celor de la ProTV , si ACASA TV care eu spun ca este unul reusit, si mai cu design modern, TVR suck’s parerea mea.

 4. M-am spart de ras !!!!!
  Doritorii de “picanterii” sa faca un search in Google dupa esbardu forum ; cele mai relevante rezultate poate le vom transmite si celor de la Hangar 18, deja, inraiti in tsepe de novici.
  Meta tagurile forumului sunt de rasul curcilor in schimb au indepartat la modul ordinar credentialele pentru phpBB si phpBB Romania.
  La un proiect de asemenea avengura, daca ii dibuiesc cei de la phpBB se apuca chiar ei sa le “stinga” scriptul.
  Poate le dau ceva hinturi 🙂

 5. cum nu are rss?eu zic sa schimbi ochelarii domnule cristi,si nu vad unde-i problema folosirii unui serviciu gratuit oferit de google 😐

 6. daca ai folosi firefox ai vedea ca aici in dreapta sus, in bara de adress apare o chestie cu gablen, adica asta . Din moment ce nu e intregata in site … merita oare sa stau sa caut in tot situl, poate poate apare undeva un link cu albastru sa imi vada RSS ?

  Nu …

  Deci n-are rss 🙂

 7. Domnule Vali, o fi gratuit serviciul ala, dar are si el neshte termini si conditii de utilizare… pe care maretzia TVR-ului ar fi trebuit sa le shtie…si mai ales sa le aplice…. este tv de stat, reprezentativa, bla, bla, bla…

 8. Don Pitic, eu nu as mai vorbi de grafica cu un blog ca asta..daca stau si ma uit bine, arata oarecum ca site-ul TVR…in toate partile.

Leave a Reply

%d bloggers like this: