TVR si jurnalistii

Subiectiv scrie ca TVR isi face echipa de new media. Nu ii citesc articolul, dar ma duc pe situl TVR … sa vad optiunea de joburi. Si vad ca TVR isi face departament de new media ( oare stiu astia ce e aia ?, as intreba pe cineva … pe cine? ), si bineinteles cauta oameni. Si nu orice oameni. Oameni care sa ia stirile din jurnalele de stiri de la TVR, sau din redactia de stiri si sa le puna pe site. Uuuu kinky. Extrem de complicat sa dai copy/paste. Si acuma vine maxima cerinta a postului: cunostinte operare PC. Adica messenger si word shtiu si mail si internet.
Continuam prin : cunoasterea unei limbi de circulatie internationala. Io cred ca stiu Ugandeza, si asta e limba de circulatie internationala.
Dupa care astia de la TVR asteapta un cv detaliat, scrisoare de intentie, si un eseu jurnalistic pe o tema la alegere, pe adresa postala sau pe mailu uneia. Intrebarea e, in plic inchis sau deschis si cat de greu sau gros sa fie plicul? Se accepta si plicuri roz?

In alta ordine de idei, la ce tampenie au scris pe site, se vede de la o posta ca acolo va ajunge nepoata lu’ cunostinta lu’ varu lu nenea ala, care a trecut prin trei televiziuni (in vizita), a lucrat doua zile la un ziar, si are ce arata publicului, sau unchiului. 😉 Nu de alta, dar mai stiu vreo doua echipe de new media care au batut la usile TVR. Si cand zic echipe de new media, ma refer la jurnalisti new media.

O sa vedem un rebranding misto la TVR, dupa cum zic astia, si cine’s programatorii ?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “TVR si jurnalistii

  1. auzi ma, pai si tu esti cunostinta lu prietenu lu un nene, care o are pe nevasta-sa la TVR 😉 prietenii stiu de ce 🙂

  2. Pai ca sa faci aia nu trebuie sa fi jurnalist deloc. Mare filozofie, vorba ta, copy/paste.

    Operare PC adika sa stie da copy/paste cu CRTL+c si CTRL+v 😉

  3. Fiti pe pace, echipa este in mare parte deja formata. E o gasca vesela care a plecat de la alta televiziune 😉

Leave a Reply