twitter me

Era la un moment dat ideea ca cineva sa poata face ceva sa dea un mass pe care sa-l vada toti prietenii, dar nu pe messenger pentru ca acolo se pierde, dar nu pe mail pentru ca e anevoios si se numea newsletter.

Twitter e un fel de irc, numai ca nu e asa de rapid ca chat-ul, permite orice forma de mesaj text, chiar si linkurile. Poate fi folosit si de pe Gmail sau Aol, de asemenea stie sa trimita si sa primeasca mesaje pe mobil.

Twitter e un fel de hai sa spun la toata lumea ce am mai facut. Iar toata lumea aia de obicei ma cunoaste / o cunosc. Cred ca ar fi o solutie extraordinara de spread the word pentru orice companie ce are in spate o comunitate, sau chiar pentru grupurile mai mici de comunicare. Iar comunicarea e deschisa, oricine din grup putand vedea. De asemenea pot fi trimise si mesaje directe numai catre o singura persoana.

My twitter
, even Lee Wilkins is now following my updates on Twitter.

Si ca si idee pana si CNN are twitter, unde anunta evenimente, stiri chestii importante ( rings a bell somewhere? )

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: