Un buton

Dear publishers do you know what that button does?

Asta imi aminteste de Dexter ‘s Laboratory cand vine DeeDee si zice … ermm … what  this button does?  Nooo DeeDee Nooo ! Asa si aici, ce ar putea face acel buton intr-un flash player? Acuma, daca butonul are are functia de full screen, de ce sa nu fie folosit? Pai o explicatie e simpla: a aparut update la flash pe calculatoare, drept urmare functia s-a schimbat, iar flash playerul de pe site poate fi upgradat si el.

Si sa nu uit inca o dedicatie pentru ceilalti publisheri. Dragi publisheri si advertiseri si generatori de reclame pe situri, daca va mirati de ce vi s-au spart rotile la masini, de ce sugitati toata ziua, de ce vi se zbat ochii, pai, cel putin eu, va bagam niste carne pe gat de fiecare data de cate ori intram pe paginile alea care ne rup ochii din cauza reclamelor voastre multicolore. Then muuulta … stiti voi ce, ca doar se practica la sedinte.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: