Vecini cretini

Azi dimineata cand am plecat sa beau cafeaua, erau niste nene la usa de la intrarea in bloc si o demolau. Am zis … hai … bine frumos, se da cu barosul sa iasa usa din zid, se sparg geamuri inevitabil si asa mai departe.

Am fost in oras … baut cafea, stabilit chestii, am simtit in ceafa injuraturile lui Nihasa. Te cred dude, dar era de business si era de tatonare.  Las ca iesim la baut.

Ma rog, sa revin la vecini. M-am intors intr-o ora si ceva … usa de la intrarea in scara nu mai era, in schimb era curat frumos pe acolo, se vedeau doar urmele unde a fost chestia asta. Acasa … pauza net: network cable unplugged. Am verificat firul ce iese pe geam, era intreg … pun mana pe telefon il sun pe Ionut. “Pai tu ai vazut ce e la tine in scara?” imi zice el.

Deci idiotii au taiat toate cablurile ce treceau pe langa usa aia: interfon, retea, curent … tot … pai de ce nu … daca tot scoatem usa macar sa taiem tot ce e pe langa ca si asa nu mai e nevoie. Drept urmare … cool frate. Frumos. Romania …

Partea buna e ca … o sa am usa de termopan la scara. Va dati seama la ce pret supraevaluat a fost facuta? Si mai ales, ce dracu le-a dat astora prin cap sa taie cablurile de langa usa ? Dar deh … nu te pui cu muncitorii aia, ca ei au mintea odihnita si au avut de indeplinit o sarcina, prin orice mijloace.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: