Ca sa incepem bine …

Luni dimineata ora 6:55 acasa.

Faceam bagajul si ma uitam la ce fac vecinii mei, cum mai arata astazi, cum e cafeaua, pe langa asta si cum e vremea afara. O alarma suna infundat undeva. Dintro data se aude … zuuuum … ma intorc, bezna, s-a luat curentul s-au oprit calculatoare tot. Dau o injuratura si zic, ok, asta e, asteptam sa revina. Revine curentul.  Ma bucur, relogez calculatorul, ii repornesc taskurile … dau sa plec, alarma aia inca suna.

Ma mai uit o data pe geam sa ma asigur ca bate vantul si e frig afara, zuuuuum … se ia iar curentul. De data asta in tot cartierul. Heheheheh, bineee. Alarma a inceput si mai tare de data asta. Ok, acum m-am enervat, ma duc sa ma cert cu ala care umbla la transformator. Revine curentul in timp ce ma incaltam, relogez inca o data calculatorul, ii dau sa lucreze si dau sa plec ….. zuuuuummm  … Ok … mama voastra. Bag picioarele, ies, inchid, pun si eu alarma … sic (!). Cobor pe scari, ca nu care cumva sa imi taie ala curentul in lift, stiind ca ma duc sa-l bat, si ma indrept spre transformator. In fata lui un nene se  invartea pe langa masina personala, lacatul pus, parea stabil. Pe langa magazinul cu alarma de urla un nene ce seamana a Dorel se dadea cu parerea la stele. Nu l-am oprit sa-l iau la intrebari ca atat timp cat m-a vazut pe mine agitat si vorbind cu voce tare, a reusit sa se subtilizeze bine.

Daca mai aveam intrebari despre cine lucreaza, cum lucreaza la electrica m-am linistit. Data viitoare stiu pe cine sa bat, cand sa cobor, si de cine sa ma iau.

Si daca cumva v-ati trezit in caldura, sub plapumica unde e si un pic umed… afara e cam asa:

Image2397

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: