Cadou pentru vecini

Am plecat zilele astea din Bucuresti si am zis sa ma gandesc si la vecini. De aceea le-am facut un mic cadou. Am inchis caloriferele, normal, ca sa nu se consume inutil energie, am stins lumina si apa … si am lasat usa de la balcon deschisa. Afara -2 grade constant.

Surpriza a venit cand am intrat remote pe calculatorul de acasa. Everestul arata temperatura placii de baza 9 grade celsius. Faptul interesant e ca daca placa de baza oscila intre 9 grade noaptea si 13 grade ziua si hard-disk-urile SATA indicau aceeasi temperatura si se miscau exemplar. Hard-diskurile PATA aveau temperaturi de peste 20 de grade, iar procesorul nu depasea 31 de grade in utilizare 100%.

Acuma nu am termometru in casa sa stiu cat de frig a fost aici, dar ma bucur ca probabil vecinii s-au bucurat de cadoul meu. Sau au realizat ce bine e sa ma aibe aici. Desi, apa la baie a curs cu rugina din plin. Asta inseamna ca si vecinii au plecat de acasa?

Intre timp de juma de ora cu caloriferele la maxim si gazele pornite am reusit sa ridic temperatura cu 5 grade. Trebuie sa desfac berea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply